Zingen is gezond en geeft energie!

Ontdek uw stem en kom zingen bij een enthousiast en supergezellig koor.

Wij zingen naast oratoriummuziek ook klassieke koorwerken en kerstliederen. Wellicht hebt u uw stem nog nooit gebruikt voor het zingen van oratoria of andere klassieke koorwerken? Maar veel is te leren en met enige oefening valt zowel het lezen van muzieknoten als het zingen erg mee. Met en zonder ervaring, iedereen is welkom bij ons!

Wij bieden:
• Persoonlijke begeleiding bij de introductie (een contactpersoon zorgt voor kennismaking met het koor en de dirigenten);
• Stemtest en scholing;
• Hulp bij het thuis instuderen door middel van oefen-cd’s en speciale websites;
• Een gezellige en warme sfeer.

Onze repetities zijn op dinsdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in de Seniorensociëteit in Sittard (Pres. Kennedysingel 16, 6137 AC Sittard)

De contributie bedraagt € 20 per maand.

Overweegt u of u kunt instappen in ons koor? Neem gerust contact op. U kunt altijd een keer naar de repetitie-avond komen om de sfeer te proeven en eventueel mee te zingen. Als u aangeeft wanneer u komt, zorgen wij dat er muziek voor u beschikbaar is, zodat u actief mee kunt doen.

Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden? Kijk bij ‘Contact’ en vul het contactformulier in!

 

 

 

 

 

 

Optredens

Ons KERSTCONCERT in het sfeervolle én volledig uitverkochte Salviuskerkje in Limbricht was zeer de moeite waard.

Ons volgende concert staat gepland in september van dit jaar. Dit betreft een concert in het kader van 75 jaar bevrijding Limburg. Op zoek naar meer informatie over dit én eerdere concerten? Klik dan hier!

 

 

Nieuws

‘Culturele echo’s uit 775 jaar Sittard’

In het kader van 775 jaar Sittard verzorgden wij op 4 november j.l. een middagconcert in het Multi Functioneel Centrum Sanderbout in Sittard. Het werd een bijzondere middag met mooie muziek, gedichten en verhalen over de muziekgeschiedenis van Sittard. Benieuwd hoe het programma eruit zag? Klik dan hier!

 

 

 

Zondag 11 maart j.l. organiseerden wij wederom met groot succes onze gezellige rommelmarkt. Een groot aantal bezoekers liep langs de stands, kocht mooie spulletjes, en genoot van de heerlijke vlaaien en taarten. Dit alles resulteerde in een mooie opbrengst voor ons koor!

Sponsors

Sponsor worden? Lees het Sponsorboekje 2017

Onze sponsors zijn:

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Media