Martijn van Helvert

“ Tweede kamerlid beschermheer
Oratorium Vereniging Sittard-Geleen “
martijn van helvertMartijn van Helvert is bereid gevonden om beschermheer van de Oratorium Vereniging Sittard-Geleen te worden. Martijn van Helvert politicus, woonachtig in Sittard en lid van de Tweede Kamer der Staten-Generaal namens het CDA, groeide op in Sittard, studeerde geschiedenis en was werkzaam bij scholengroep Trevianum te Sittard. Ook maakte hij deel uit van de gemeenteraad van Susteren en was hij persoonlijk medewerker van de Limburgse gedeputeerde Noël Lebens. In 2011 werd hij gekozen tot lid van de Provinciale Staten van Limburg. Op 12 november 2014 werd hij geïnstalleerd als lid van de Tweede kamer.

Oratorium Vereniging Sittard-Geleen heeft in het verleden veel grootse muziekwerken uitgevoerd, vaak in de schouwburg en samen met gerenommeerde orkesten zoals bijvoorbeeld het Limburgs Symfonie Orkest. Onlangs nog werd er in Erkelenz Duitsland een groots Vredes- en herdenkingsconcert uitgevoerd.

Om in de toekomst mooie concerten in Sittard en omgeving te kunnen blijven geven is het van belang om over goede contacten in de euregio te beschikken. Als beschermheer kan Martijn van Helvert een belangrijke bijdrage leveren aan het bestaan van het koor en daarmee aan Sittards verenigingsleven.

Optredens

Ons KERSTCONCERT in het sfeervolle én volledig uitverkochte Salviuskerkje in Limbricht was zeer de moeite waard.

Ons volgende concert staat gepland in september van dit jaar. Dit betreft een concert in het kader van 75 jaar bevrijding Limburg. Op zoek naar meer informatie over dit én eerdere concerten? Klik dan hier!

 

 

Nieuws

‘Culturele echo’s uit 775 jaar Sittard’

In het kader van 775 jaar Sittard verzorgden wij op 4 november j.l. een middagconcert in het Multi Functioneel Centrum Sanderbout in Sittard. Het werd een bijzondere middag met mooie muziek, gedichten en verhalen over de muziekgeschiedenis van Sittard. Benieuwd hoe het programma eruit zag? Klik dan hier!

 

 

 

Zondag 11 maart j.l. organiseerden wij wederom met groot succes onze gezellige rommelmarkt. Een groot aantal bezoekers liep langs de stands, kocht mooie spulletjes, en genoot van de heerlijke vlaaien en taarten. Dit alles resulteerde in een mooie opbrengst voor ons koor!

Sponsors

Sponsor worden? Lees het Sponsorboekje 2017

Onze sponsors zijn:

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Media